Pastila de Well-being

Am petrecut 20+ ani în corporaţii și în antreprenoriat, lucrând constant cu oameni și echipe din diverse domenii de activitate, cu studii, experienţe, calificări și meserii diferite.

Începând cu anul 2005, activez preponderent în roluri care au misiunea de a susţine procesele de construire a echipelor și de dezvoltare a persoanelor care le compun. În paralel, organizez sesiuni individuale și de grup unde lucrăm pe diverse obiective care au drept scop să ajute oamenii în procesele de schimbare și să se dezvolte personal și profesional.

Parcursul meu profesional detaliat se află pe www.linkedin.com/in/lauravlaicu .

De curând am lansat un program complex de well-being care se focusează pe creșterea rezilienței personale în contextul în care vremurile curente ne provoacă fizic, mental, emoțional, relațional şi motivațional să susținem un ritm accelerat de schimbări pe toate planurile, iar folosirea excesivă a tehnologiei ne diminuează capacitatea cognitivă şi conectarea profundă cu cei din jur. Ȋn discuțiile cu clienții mei, de multe ori nu lipsa de informații este cea care îi împiedică să obțină rezultate în domeniile care îi preocupa, ci lipsa de claritate, de structură, practicile simple şi constanţa în a-şi urmări obiectivele.

Îmi propun sa lansez o noua practică interactivă şi complet gratuită – aceea de a vă oferi pe această pagină suport pentru temele care vă preocupă în zona de well-being. Astfel, vă invit sa îmi spuneți prin comentarii la această postare care sunt ariile care vă provoacă cel mai mult în această perioadă şi voi oferi ’’pastile de well-being’’, respectiv practici simple pentru a vă susține în a vă atinge obiectivele; în plus, toți cei care urmăresc aceasta pagina vor putea beneficia de acestea:

– Corp fizic (stil de viață sănătos, somn optim, activitate fizică, greutate, nutriție, etc.)

– Mental (mindfulness, obiceiuri sănătoase, gestionare optimă a emoțiilor, a stresului si anxietății, etc.)

– Relațional (încredere, conectare, inteligenţă emoțională, etc.)

– Găsirea motivației şi a scopului in viață

Primele 5 persoane care vor răspunde acestei invitaţii vor primi o sesiune de consiliere online de 30 de minute gratuite, detaliile şi programarea se vor realiza prin mesaj privat 😊.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *