Trăiește-ți viața la potențialul maxim!

Descoperă cei 7 pași ai procesului de schimbare.

Ești pregătit (ă) pentru transformare?

Laura Vlaicu

Bine ai venit pe pagina mea, de-abia aștept să ne cunoaștem!

Sunt Laura Vlaicu, Life & Career Change Strategist, pasionată de universul uman, natură, artă, arhitectură și fotografie. Sunt convinsă că fiecare dintre noi are abilitatea de a-și trai viaţa la potenţialul maxim. Da, este și despre tine! Este important să crezi în tine și să îţi manifești adevărata esenţă în fiecare clipă, în tot ceea ce faci, cu bucurie și pasiune, liber, motivat și cu zâmbetul pe buze. Totul începe cu un prim pas : acela în care alegi conștient să schimbi perspectivele care te limitează.

Am petrecut 20+ ani în corporaţii și în antreprenoriat, lucrând constant cu oameni și echipe din diverse domenii de activitate, cu studii, experienţe, calificări și meserii diferite.

Am avut determinarea să o iau de la capăt de fiecare dată în care îmi atingeam potenţialul, menţinându-mi aspiraţia de a găsi modalitatea optimă de a servi misiunea aleasă. Aceasta este să fiu alături de tine, cel care dorești schimbarea, să te ghidez în acest proces pentru a-ţi activa resursele interioare să fii cea mai bună versiune a ta.

Sunt aici să te susțin:

✔️ Să obții claritate în situațiile dificile și să poți lua decizii conștiente

✔️ Să îți descoperi identitatea de sine și să o manifești autentic în relațiile din viața ta

✔️ Să îți setezi obiective relevante pentru creșterea ta personală și profesională • Să îți construiești un brand personal și să evoluezi în cariera ta

✔️ Să îți conștientizezi credințele limitative și să îți schimbi perspectiva

✔️ Să îți revizuiesti obiceiurile și să îți construiești ordinea interioară pentru o viață echilibrată

✔️ Să gestionezi optim stresul și anxietatea atunci cănd te confrunți cu situații dificile sau conflictuale

✔️ Să îți îmbunătățești comunicarea și calitatea relațiilor importante din viața ta

✔️ Să identifici ce este important pentru tine și să acționezi cu sens

Rezultate
Pe care
le poți obține Lucrând cu mine

”Am cunoscut-o pe Laura în încercarea de a-mi schimba jobul! M-a ajutat sa îmi construiesc un CV, cu business case-uri și toate discuțiile pe care le-am avut cu potențiali angajatori au fost productive, bazate pe pregătirile făcute cu Laura în avansul întâlnirilor.
Motivantă, cu o atitudine proactivă, deschisă și aplicată pe ceea ce mi-am dorit. Teme interesante, extrem de atentă la detalii și mereu atentă la subiect!
Cred ca poate fi asimilată unui coach(de cariera, de zi cu zi) pe care te poți baza să te motiveze, să te ajute să îți înțelegi dificultățile din jobul zilnic și apoi să crești ușor!”

Criss Philoianos

"Înainte să o cunosc pe Laura percepția despre mine, cine sunt și ce sunt era considerabil influențată de propria mea imagine pe care o proiectam în oglinzi deformatoare. Evident, asta nu avea să facă altceva decât să-mi creeze frustrări, să mă țină prinsă în o mulțime de convingeri limitative. Însă, cu ajutorul Laurei, am învățat să mă văd pe mine însămi cât mai sincer și mai apropiat de realitate. După sesiunile de coaching pe care le-am avut cu ea, am rămas cu multe obiceriuri bune, sănătoase, cât și viziune optimistă, încrezătoare în tot ceea ce pot face. Mai mult, am reușit, în unele dintre aspectele cele mai suferinde ale vieții mele, să ies din zona aș putea fi pentru a fi cu adevărat ceea ce vreau. Îmi place stilul ei franc, jucăuș, perseverent dar și sensibil la nevoile clientului. Pentru Laura am tot dragul și respectul pe care le poate avea cineva pentru un coach și prieten în același timp."

Marius Tudor

''Am cunoscut-o pe Laura în încercarea de a-mi schimba jobul! M-a ajutat sa îmi construiesc un CV, cu business case-uri și toate discuțiile pe care le-am avut cu potențiali angajatori au fost productive, bazate pe pregătirile făcute cu Laura în avansul întâlnirilor. Motivantă, cu o atitudine proactivă, deschisă și aplicată pe ceea ce mi-am dorit. Teme interesante, extrem de atentă la detalii și mereu atentă la subiect! Cred ca poate fi asimilată unui coach(de cariera, de zi cu zi) pe care te poți baza să te motiveze, să te ajute să îți înțelegi dificultățile din jobul zilnic și apoi să crești ușor!''

Nicoleta C.

"From the very beginning I was impressed with her openness and kind persistence. Besides excellent people skills and a very analytical approach, I found real support and empathy in her, a strong mind and focus on the goal, but with a certain kind of gentleness in building relationships. She successfully assisted and guided me throughout the whole process, as a true Business Partner does, and I would definitely not hesitate to work with her again."

TRANSFORMĂ-ȚIViața Astăzi!

ro_RORomanian