Termeni și Condiții

Ultima actualizare 2 ianuarie 2023

CUPRINS

1. ACORD CU TERMENII

2. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

3. DECLARAȚII ALE UTILIZATORULUI

4. ACTIVITĂȚI INTERZISE

5. CONTRIBUȚII GENERATE DE UTILIZATORI

6. LICENȚA DE CONTRIBUȚIE

7. SUBMISIUNI

8. SITE ȘI CONȚINUT AL TERȚILOR

9. GESTIONAREA SITE-ULUI

10. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

11. TERMEN ȘI REZILIERE

12. MODIFICĂRI ȘI ÎNTRERUPERI

13. LEGEA APLICABILĂ

14. SOLUȚIONAREA LITIGIILOR

15. CORECTĂRI

16. DECLINAREA DE RESPONSABILITATE

17. LIMITĂRI DE RĂSPUNDERE

18. DESPĂGUBIRE

19. DATE UTILIZATOR

20. COMUNICĂRI, TRANZACȚII ȘI SEMNĂTURI ELECTRONICE

21. UTILIZATORI ȘI REZIDENȚI DIN CALIFORNIA

22. DIVERSE

23. CONTACT

1. ACORDUL ASUPRA TERMENILOR

Acești Termeni de utilizare constituie un acord obligatoriu din punct de vedere juridic încheiat între dumneavoastră, fie personal, fie în numele unei entități (“dumneavoastră”) și Laura Vlaicu (“Compania”, “noi”, “noi” sau “al nostru”), cu privire la accesul și utilizarea de către dumneavoastră a site-ului https://lauravlaicu.com, precum și a oricărei alte forme media, canal media, site web mobil sau aplicație mobilă legată, legată sau conectată în alt mod la acestea (denumite în mod colectiv “Site”). Sunteți de acord că, prin accesarea Site-ului sau a aplicației Laura Vlaicu ați citit, ați înțeles și ați fost de acord să vă supuneți tuturor acestor Termeni de utilizare. DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TOȚI ACEȘTI TERMENI DE UTILIZARE, ATUNCI VĂ ESTE INTERZIS ÎN MOD EXPRES SĂ UTILIZAȚI SITE-UL ȘI TREBUIE SĂ ÎNTRERUPEȚI IMEDIAT UTILIZAREA ACESTUIA.

Termenii și condițiile suplimentare sau documentele care pot fi postate pe site din când în când sunt încorporate în mod expres în prezentul document prin referință. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a face schimbări sau modificări la acești Termeni de utilizare din când în când. Vă vom avertiza cu privire la orice modificări prin actualizarea datei “Ultima actualizare” a acestor Termeni de utilizare, iar dumneavoastră renunțați la orice drept de a primi o notificare specifică cu privire la fiecare astfel de modificare. Vă rugăm să vă asigurați că verificați Termenii aplicabili de fiecare dată când utilizați Site-ul nostru, astfel încât să înțelegeți ce Termeni se aplică. Veți fi supus și se va considera că ați luat la cunoștință și ați acceptat modificările din orice Termeni de utilizare revizuiți prin utilizarea continuă a Site-ului după data la care sunt postați acești Termeni de utilizare revizuiți.

Informațiile furnizate pe Site nu sunt destinate distribuirii către sau utilizării de către orice persoană sau entitate din orice jurisdicție sau țară în care o astfel de distribuire sau utilizare ar fi contrară legii sau reglementărilor sau care ne-ar supune oricărei cerințe de înregistrare în respectiva jurisdicție sau țară. În consecință, acele persoane care aleg să acceseze Site-ul din alte locații o fac din proprie inițiativă și sunt singurele responsabile pentru respectarea legilor locale, dacă și în măsura în care acestea sunt aplicabile.

Site-ul nu este adaptat pentru a se conforma reglementărilor specifice industriei (Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA), Federal Information Security Management Act (FISMA) etc.), astfel încât, dacă interacțiunile dvs. ar fi supuse unor astfel de legi, nu puteți utiliza acest Site. Nu puteți utiliza Site-ul într-un mod care ar încălca Legea Gramm-Leach-Bliley (GLBA).

Site-ul este destinat utilizatorilor care au vârsta de cel puțin 13 ani. Toți utilizatorii care sunt minori în jurisdicția în care își au reședința (în general, sub 18 ani) trebuie să aibă permisiunea părintelui sau a tutorelui și să fie supravegheați direct de acesta pentru a utiliza Site-ul. Dacă sunteți minor, trebuie ca părintele sau tutorele dvs. să citească și să fie de acord cu acești Termeni de utilizare înainte de a utiliza Site-ul.

2. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Cu excepția cazului în care se indică altfel, Site-ul este proprietatea noastră și toate codurile sursă, bazele de date, funcționalitatea, software-ul, designul site-ului web, audio, video, textul, fotografiile și grafica de pe Site (colectiv, “Conținutul”) și mărcile comerciale, mărcile de serviciu și logo-urile conținute în acestea (Mărcile”) sunt deținute sau controlate de noi sau licențiate de noi și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și mărcile comerciale și de diverse alte drepturi de proprietate intelectuală și de legile privind concurența neloială din Statele Unite, de legile internaționale privind drepturile de autor și de convențiile internaționale. Conținutul și Mărcile sunt furnizate pe Site “AS IS” doar pentru informarea și utilizarea dumneavoastră personală. Cu excepția celor prevăzute în mod expres în acești Termeni de utilizare, nicio parte a Site-ului și niciun Conținut sau Marcă nu poate fi copiat, reprodus, agregat, republicat, încărcat, postat, afișat public, codificat, tradus, transmis, distribuit, vândut, licențiat sau exploatat în orice alt mod în orice scop comercial, fără permisiunea noastră expresă prealabilă în scris.

Cu condiția să fiți eligibil pentru a utiliza Site-ul, vi se acordă o licență limitată pentru a accesa și utiliza Site-ul și pentru a descărca sau tipări o copie a oricărei părți a Conținutului la care ați obținut acces în mod corespunzător, exclusiv pentru uz personal și necomercial. Ne rezervăm toate drepturile care nu v-au fost acordate în mod expres în legătură cu Site-ul, Conținutul și Mărcile.

3. DECLARAȚII ALE UTILIZATORULUI

Prin utilizarea site-ului, declarați și garantați că: (1) aveți capacitatea juridică și sunteți de acord să respectați acești Termeni de utilizare; (2) nu sunteți minor în jurisdicția în care locuiți; (3) nu veți accesa Site-ul prin mijloace automate sau non-umane, fie prin intermediul unui bot, script sau în alt mod; (4) nu veți utiliza Site-ul în scopuri ilegale sau neautorizate; și (5) utilizarea Site-ului nu va încălca nicio lege sau reglementare aplicabilă.

În cazul în care furnizați informații false, inexacte, neactualizate sau incomplete, avem dreptul de a vă suspenda sau de a vă închide contul și de a refuza orice utilizare curentă sau viitoare a Site-ului (sau a oricărei părți a acestuia).

4. ACTIVITĂȚI INTERZISE

Nu aveți voie să accesați sau să utilizați site-ul în alte scopuri decât cele pentru care îl punem la dispoziție. Site-ul nu poate fi utilizat în legătură cu niciun fel de activități comerciale, cu excepția celor care sunt susținute sau aprobate în mod specific de către noi.

În calitate de utilizator al Site-ului, sunteți de acord să NU:

 • Să preluați sistematic date sau alt conținut de pe Site pentru a crea sau compila, direct sau indirect, o colecție, o compilație, o bază de date sau un director fără permisiunea noastră scrisă.
 • Să ne păcăliți, să fraudați sau să ne induceți în eroare pe noi și pe alți utilizatori, în special în orice încercare de a afla informații sensibile despre conturi, cum ar fi parolele de utilizator.
 • Ocoliți, dezactivați sau interferați în alt mod cu caracteristicile legate de securitate ale Site-ului, inclusiv caracteristicile care împiedică sau restricționează utilizarea sau copierea oricărui conținut sau care impun limitări privind utilizarea Site-ului și/sau a conținutului conținuturilor conținute în acesta.
 • Să ne denigrați, să pătați sau să ne faceți rău, în opinia noastră, nouă și/sau Site-ului.
 • Să folosiți orice informație obținută de pe Site pentru a hărțui, abuza sau afecta o altă persoană.
 • Să folosiți în mod necorespunzător serviciile noastre de asistență sau să trimiteți rapoarte false de abuz sau comportament necorespunzător.
 • Să folosiți Site-ul într-un mod incompatibil cu orice lege sau regulament aplicabil.
 • Să vă implicați în crearea neautorizată de cadre sau de link-uri către Site.
 • Să încărcați sau să transmiteți (sau să încercați să încărcați sau să transmiteți) viruși, cai troieni sau alte materiale, inclusiv utilizarea excesivă a literelor majuscule și spamming (postarea continuă de text repetitiv), care interferează cu utilizarea și bucuria neîntreruptă a oricărei părți a Site-ului sau modifică, afectează, întrerupe, alterează sau interferează cu utilizarea, caracteristicile, funcțiile, operarea sau întreținerea Site-ului.
 • Să se angajeze în orice utilizare automată a sistemului, cum ar fi utilizarea de scripturi pentru a trimite comentarii sau mesaje, sau utilizarea oricăror instrumente de extragere a datelor, roboți sau instrumente similare de colectare și extragere a datelor.
 • Să ștergeți notificarea privind drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate din orice conținut.
 • Să încercați să vă dați drept alt utilizator sau persoană sau să folosiți numele de utilizator al unui alt utilizator.
 • Să încărcați sau să transmiteți (sau să încercați să încărcați sau să transmiteți) orice material care acționează ca un mecanism pasiv sau activ de colectare sau de transmitere a informațiilor, inclusiv, dar fără a se limita la, formate clare de schimb de imagini grafice (“gifs”), pixeli 1×1, microfoane web, cookie-uri sau alte dispozitive similare (denumite uneori “spyware” sau “mecanisme de colectare pasivă” sau “pcms”).
 • Interferați cu, întrerupeți sau creați o povară nejustificată asupra site-ului sau a rețelelor sau serviciilor conectate la site.
 • Să hărțuiți, să enervați, să intimidați sau să amenințați oricare dintre angajații sau agenții noștri implicați în furnizarea oricărei părți a Site-ului către dumneavoastră.
 • Să încercați să ocoliți orice măsuri ale Site-ului concepute pentru a preveni sau restricționa accesul la Site sau la orice parte a Site-ului.
 • Să copiați sau să adaptați software-ul Site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la Flash, PHP, HTML, JavaScript sau alte coduri.
 • Cu excepția cazurilor permise de legislația aplicabilă, să descifrați, să decriptați, să dezasamblați sau să faceți inginerie inversă a oricărui software care cuprinde sau care face parte în vreun fel din Site.
 • Cu excepția cazului în care poate fi rezultatul utilizării unui motor de căutare standard sau a unui browser de Internet, să utilizați, să lansați, să dezvoltați sau să distribuiți orice sistem automatizat, inclusiv, fără a se limita la, orice spider, robot, utilitar de înșelăciune, scraper sau cititor offline care accesează Site-ul, sau să utilizați sau să lansați orice script sau alt software neautorizat.
 • Să folosiți un agent de cumpărare sau un agent de cumpărare pentru a face achiziții pe Site.
 • Să faceți orice utilizare neautorizată a Site-ului, inclusiv colectarea numelor de utilizator și/sau a adreselor de e-mail ale utilizatorilor prin mijloace electronice sau prin alte mijloace în scopul trimiterii de e-mailuri nesolicitate, sau crearea de conturi de utilizator prin mijloace automate sau sub pretexte false.
 • Să folosiți Site-ul ca parte a oricărui efort de a concura cu noi sau să folosiți în alt mod Site-ul și/sau Conținutul pentru orice efort generator de venituri sau întreprindere comercială.

5. CONTRIBUȚII GENERATE DE UTILIZATORI

Site-ul nu oferă utilizatorilor posibilitatea de a trimite sau de a posta conținut. Este posibil să vă oferim posibilitatea de a crea, trimite, posta, afișa, transmite, executa, publica, distribui sau difuza conținut și materiale către noi sau pe Site, inclusiv, dar fără a se limita la texte, scrieri, materiale video, audio, fotografii, grafice, comentarii, sugestii sau informații personale sau alte materiale (denumite în mod colectiv “Contribuții”). Contribuțiile pot fi vizualizabile de către alți utilizatori ai Site-ului și prin intermediul site-urilor web ale unor terțe părți. Ca atare, orice Contribuții pe care le transmiteți pot fi tratate în conformitate cu Politica de confidențialitate a Site-ului. Atunci când creați sau puneți la dispoziție orice Contribuții, declarați și garantați astfel că:

 • Crearea, distribuirea, transmiterea, afișarea publică sau performanța, precum și accesarea, descărcarea sau copierea Contribuțiilor dvs. nu încalcă și nu va încălca drepturile de proprietate, inclusiv, dar fără a se limita la, drepturile de autor, brevetele, mărcile comerciale, secretele comerciale sau drepturile morale ale oricărei terțe părți.
 • Sunteți creatorul și proprietarul sau dețineți licențele, drepturile, consimțămintele, eliberările și permisiunile necesare pentru a utiliza și a ne autoriza pe noi, Site-ul și alți utilizatori ai Site-ului să utilizăm Contribuțiile dumneavoastră în orice mod prevăzut de Site și de acești Termeni de utilizare.
 • Aveți consimțământul scris, eliberarea și/sau permisiunea fiecărei persoane individuale identificabile din Contribuțiile dvs. de a utiliza numele sau asemănarea fiecăreia dintre aceste persoane individuale identificabile pentru a permite includerea și utilizarea Contribuțiilor dvs. în orice mod prevăzut de Site și de acești Termeni de utilizare.
 • Contribuțiile dumneavoastră nu sunt false, inexacte sau înșelătoare.
 • Contribuțiile dvs. nu reprezintă publicitate nesolicitată sau neautorizată, materiale promoționale, scheme piramidale, scrisori în lanț, spam, trimiteri în masă sau alte forme de solicitare.
 • Contribuțiile dvs. nu sunt obscene, obscene, lascive, murdare, violente, hărțuitoare, calomnioase, defăimătoare sau în orice alt mod inacceptabile (după cum stabilim noi).
 • Contribuțiile dvs. nu ridiculizează, nu batjocoresc, nu denigrează, nu intimidează și nu abuzează pe nimeni.
 • Contribuțiile dvs. nu sunt folosite pentru a hărțui sau amenința (în sensul legal al acestor termeni) orice altă persoană și pentru a promova violența împotriva unei anumite persoane sau categorii de persoane.
 • Contribuțiile dvs. nu încalcă nicio lege, reglementare sau regulă aplicabilă.
 • Contribuțiile dvs. nu încalcă drepturile de confidențialitate sau de publicitate ale niciunei terțe părți.
 • Contribuțiile dvs. nu încalcă nicio lege aplicabilă privind pornografia infantilă sau care are ca scop protejarea sănătății sau bunăstării minorilor.
 • Contribuțiile dvs. nu includ niciun comentariu ofensator legat de rasă, origine națională, sex, preferințe sexuale sau handicap fizic.
 • Contribuțiile dvs. nu încalcă în niciun alt mod sau nu fac trimitere la materiale care încalcă vreo prevedere a acestor Termeni de utilizare sau vreo lege sau reglementare aplicabilă.
 • Orice utilizare a Site-ului care încalcă cele de mai sus încalcă acești Termeni de utilizare și poate avea ca rezultat, printre altele, rezilierea sau suspendarea drepturilor dvs. de a utiliza Site-ul.

6. LICENȚĂ DE CONTRIBUȚIE

Sunteți de acord că putem accesa, stoca, procesa și utiliza orice informații și date cu caracter personal pe care le furnizați în conformitate cu termenii Politicii de confidențialitate și cu alegerile dumneavoastră (inclusiv setările).

Prin trimiterea de sugestii sau alte feedback-uri cu privire la Site, sunteți de acord că putem utiliza și împărtăși astfel de feedback-uri în orice scop, fără a vă oferi compensații.

Nu afirmăm niciun fel de proprietate asupra contribuțiilor dumneavoastră. Păstrați proprietatea deplină asupra tuturor Contribuțiilor dvs. și asupra oricăror drepturi de proprietate intelectuală sau alte drepturi de proprietate asociate cu Contribuțiile dvs. Nu suntem răspunzători pentru nicio declarație sau reprezentare din Contribuțiile dumneavoastră furnizate de dumneavoastră în orice zonă a Site-ului. Sunteți singurul responsabil pentru Contribuțiile dumneavoastră pe Site și sunteți de acord în mod expres să ne exonerați de orice responsabilitate și să vă abțineți de la orice acțiune legală împotriva noastră cu privire la Contribuțiile dumneavoastră.

7. SUBMISII

Recunoașteți și sunteți de acord că toate întrebările, comentariile, sugestiile, ideile, feedback-ul sau alte informații referitoare la site (“Prezentări”) pe care ni le furnizați sunt neconfidențiale și vor deveni proprietatea noastră exclusivă. Vom deține drepturi exclusive, inclusiv toate drepturile de proprietate intelectuală, și vom avea dreptul de a utiliza și disemina fără restricții aceste Prezentări în orice scop legal, comercial sau de altă natură, fără recunoaștere sau compensație pentru dumneavoastră. Prin prezenta, renunțați la toate drepturile morale asupra oricăror astfel de materiale prezentate și garantați că orice astfel de materiale prezentate sunt originale sau că aveți dreptul de a le prezenta. Sunteți de acord că nu va exista nicio cale de atac împotriva noastră pentru orice presupusă sau reală încălcare sau deturnare a vreunui drept de proprietate asupra Materialului prezentat.

8. SITE-UL WEB ȘI CONȚINUTUL TERȚILOR

Site-ul poate conține (sau vi se pot trimite prin intermediul site-ului) linkuri către alte site-uri web (“Site-uri web ale terților”), precum și articole, fotografii, texte, grafică, imagini, desene, muzică, sunet, video, informații, aplicații, software și alt conținut sau elemente care aparțin sau provin de la terți (“Conținut de la terți”). Astfel de site-uri web ale terților și conținutul terților nu sunt investigate, monitorizate sau verificate de către noi în ceea ce privește acuratețea, adecvarea sau caracterul complet, iar noi nu suntem responsabili pentru site-urile web ale terților accesate prin intermediul site-ului sau pentru conținutul terților postat pe, disponibil prin sau instalat de pe site, inclusiv conținutul, acuratețea, caracterul ofensator, opiniile, fiabilitatea, practicile de confidențialitate sau alte politici ale site-urilor web ale terților sau ale conținutului terților sau ale conținutului terților sau conținute în acestea. Includerea, stabilirea unui link către, sau permiterea utilizării sau instalării oricăror Site-uri web terțe sau a oricărui Conținut terț nu implică aprobarea sau aprobarea acestora de către noi. Dacă decideți să părăsiți Site-ul și să accesați site-urile web ale terților sau să utilizați sau să instalați orice conținut al terților, o faceți pe propriul risc și trebuie să știți că acești Termeni de utilizare nu mai sunt valabili. Ar trebui să consultați termenii și politicile aplicabile, inclusiv practicile de confidențialitate și de colectare a datelor, ale oricărui site web către care navigați de pe Site sau referitoare la orice aplicații pe care le utilizați sau le instalați de pe Site. Orice achiziții pe care le faceți prin intermediul site-urilor web ale terților vor fi efectuate prin intermediul altor site-uri web și de la alte companii, iar noi nu ne asumăm nicio responsabilitate în legătură cu astfel de achiziții, care sunt exclusiv între dumneavoastră și terța parte în cauză. Sunteți de acord și recunoașteți că nu aprobăm produsele sau serviciile oferite pe site-urile web ale terților și ne veți exonera de orice prejudiciu cauzat de achiziționarea de către dvs. a unor astfel de produse sau servicii. În plus, ne veți exonera de orice pierderi suferite de dvs. sau de orice prejudicii cauzate de dvs. în legătură cu sau ca urmare a oricărui conținut al terților sau a oricărui contact cu site-urile web ale terților.

9. GESTIONAREA SITE-ULUI

Ne rezervăm dreptul, dar nu și obligația, de a: (1) să monitorizăm Site-ul pentru a detecta încălcări ale acestor Termeni de utilizare; (2) să luăm măsurile legale adecvate împotriva oricărei persoane care, la discreția noastră, încalcă legea sau acești Termeni de utilizare, inclusiv, fără limitare, să raportăm un astfel de utilizator autorităților de aplicare a legii; (3) la discreția noastră și fără limitare, să refuzăm, să restricționăm accesul, să limităm disponibilitatea sau să dezactivăm (în măsura în care este posibil din punct de vedere tehnologic) oricare dintre contribuțiile dumneavoastră sau orice parte a acestora; (4) la discreția noastră exclusivă și fără limitare, notificare sau răspundere, să eliminăm de pe site sau să dezactivăm în alt mod toate fișierele și conținutul care au o dimensiune excesivă sau care sunt în vreun fel împovărătoare pentru sistemele noastre; și (5) să gestionăm în alt mod site-ul într-o manieră menită să ne protejeze drepturile și proprietatea și să faciliteze buna funcționare a site-ului.

10. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Ne pasă de confidențialitatea și securitatea datelor. Vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate: https://lauravlaicu.com/politica-de-confidentialitate. Prin utilizarea Site-ului, sunteți de acord să respectați Politica noastră de confidențialitate, care este încorporată în acești Termeni de utilizare. Vă rugăm să rețineți că Site-ul este găzduit în România. Dacă accesați Site-ul din orice altă regiune a lumii cu legi sau alte cerințe care guvernează colectarea, utilizarea sau dezvăluirea datelor cu caracter personal care diferă de legile aplicabile în România, atunci prin utilizarea continuă a Site-ului, transferați datele dumneavoastră în România și sunteți de acord ca datele dumneavoastră să fie transferate și prelucrate în România. În plus, nu acceptăm, nu solicităm și nu solicităm în mod conștient informații de la copii și nu ne adresăm în mod conștient copiilor. Prin urmare, în conformitate cu Legea americană de protecție a confidențialității online a copiilor, în cazul în care primim informații reale despre faptul că o persoană cu vârsta sub 13 ani ne-a furnizat informații personale fără consimțământul parental necesar și verificabil, vom șterge informațiile respective de pe Site cât mai repede posibil.

11. TERMEN ȘI REZILIERE

Acești Termeni de utilizare vor rămâne în vigoare pe toată durata utilizării site-ului. FĂRĂ A LIMITA ORICE ALTĂ PREVEDERE A ACESTOR TERMENI DE UTILIZARE, NE REZERVĂM DREPTUL DE A REFUZA, LA DISCREȚIA NOASTRĂ EXCLUSIVĂ ȘI FĂRĂ NOTIFICARE SAU RĂSPUNDERE, ACCESUL ȘI UTILIZAREA SITE-ULUI (INCLUSIV BLOCAREA ANUMITOR ADRESE IP), ORICĂREI PERSOANE DIN ORICE MOTIV SAU FĂRĂ MOTIV, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA ÎNCĂLCAREA ORICĂREI DECLARAȚII, GARANȚII SAU CONVENȚII CONȚINUTE ÎN ACEȘTI TERMENI DE UTILIZARE SAU A ORICĂREI LEGI SAU REGLEMENTĂRI APLICABILE. PUTEM ÎNCETA UTILIZAREA SAU PARTICIPAREA DVS. LA SITE SAU PUTEM ȘTERGE ORICE CONȚINUT SAU INFORMAȚII PE CARE LE-AȚI POSTAT ÎN ORICE MOMENT, FĂRĂ AVERTISMENT, LA DISCREȚIA NOASTRĂ EXCLUSIVĂ.

În cazul în care vă reziliem sau suspendăm contul din orice motiv, vi se interzice să vă înregistrați și să creați un nou cont sub numele dvs., un nume fals sau împrumutat sau numele unei terțe părți, chiar dacă acționați în numele terței părți. În plus față de rezilierea sau suspendarea contului dvs., ne rezervăm dreptul de a lua măsurile legale corespunzătoare, inclusiv, fără a ne limita la urmărirea unor acțiuni civile, penale și de reparație prin somație.

12. MODIFICĂRI ȘI ÎNTRERUPERI

Ne rezervăm dreptul de a schimba, modifica sau elimina conținutul site-ului în orice moment sau din orice motiv, la discreția noastră exclusivă, fără notificare prealabilă. Cu toate acestea, nu avem nicio obligație de a actualiza orice informație de pe Site-ul nostru. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe în orice moment, în totalitate sau parțial, Site-ul fără notificare prealabilă. Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de o terță parte pentru orice modificare, schimbare de preț, suspendare sau întrerupere a Site-ului.

Nu putem garanta că Site-ul va fi disponibil în orice moment. Este posibil să avem probleme hardware, software sau de altă natură sau să avem nevoie să efectuăm lucrări de întreținere legate de Site, ceea ce poate duce la întreruperi, întârzieri sau erori. Ne rezervăm dreptul de a schimba, revizui, actualiza, suspenda, întrerupe sau modifica în alt mod Site-ul în orice moment sau din orice motiv, fără a vă anunța. Sunteți de acord că nu avem nicio răspundere pentru orice pierdere, pagubă sau inconvenient cauzat de imposibilitatea dvs. de a accesa sau de a utiliza Site-ul în timpul oricărei perioade de întrerupere sau întrerupere a Site-ului. Nimic din acești Termeni de utilizare nu va fi interpretat ca obligându-ne să menținem și să oferim asistență pentru Site sau să furnizăm corecții, actualizări sau versiuni în legătură cu acesta.

13. LEGEA APLICABILĂ

Prezentele condiții sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România, iar utilizarea Convenției Națiunilor Unite privind contractele de vânzare internațională de bunuri este exclusă în mod expres. În cazul în care reședința dvs. obișnuită se află în UE și sunteți consumator, posedați în plus protecția oferită de dispozițiile obligatorii ale legislației din țara dvs. de reședință. Atât Laura Vlaicu, cât și dvs. sunteți de acord să vă supuneți jurisdicției neexclusive a instanțelor din București, ceea ce înseamnă că puteți face o cerere pentru a vă apăra drepturile de protecție a consumatorilor în ceea ce privește acești Termeni de utilizare în România sau în țara UE în care aveți reședința.

14. SOLUȚIONAREA LITIGIILOR

Negocieri informale

Pentru a accelera soluționarea și a controla costurile oricărei dispute, controverse sau reclamații legate de acești Termeni de utilizare (fiecare “Dispută” și, în mod colectiv, “Disputele”) aduse fie de dumneavoastră, fie de noi (individual, o “Parte” și, în mod colectiv, “Părțile”), Părțile convin să încerce mai întâi să negocieze orice Dispută (cu excepția Disputelor prevăzute în mod expres mai jos) în mod informal timp de cel puțin treizeci (30) de zile înainte de a iniția arbitrajul. Astfel de negocieri informale încep în urma unei notificări scrise a unei părți către cealaltă parte.

Arbitrajul obligatoriu

Orice litigiu care decurge din relațiile dintre părțile la prezentul contract va fi soluționat de un arbitru care va fi ales în conformitate cu Regulamentul de arbitraj și cu Regulamentul intern al Curții Europene de Arbitraj care face parte din Centrul European de Arbitraj cu sediul la Strasbourg și care este în vigoare la momentul depunerii cererii de arbitraj și a cărui adoptare a prezentei clauze constituie o acceptare. Sediul arbitrajului va fi București, România. Limba de procedură este limba română. Normele de drept material aplicabile sunt cele ale dreptului românesc.

Restricții

Părțile convin ca orice arbitraj să se limiteze la litigiul dintre părți în mod individual. În măsura în care legea permite acest lucru, (a) niciun arbitraj nu va fi asociat cu nicio altă procedură; (b) nu există niciun drept sau autoritate pentru ca orice Dispută să fie arbitrată pe baza unei acțiuni colective sau să utilizeze proceduri de acțiune colectivă; și (c) nu există niciun drept sau autoritate pentru ca orice Dispută să fie introdusă într-o pretinsă calitate de reprezentant în numele publicului larg sau al altor persoane.

Excepții de la negocierile informale și de la arbitraj

Părțile convin că următoarele Litigii nu fac obiectul dispozițiilor de mai sus privind negocierile informale și arbitrajul obligatoriu: (a) orice Litigii care vizează aplicarea sau protejarea, sau privind validitatea oricăruia dintre drepturile de proprietate intelectuală ale unei părți; (b) orice Litigii legate de, sau care decurg din, acuzații de furt, piraterie, invadarea vieții private sau utilizare neautorizată; și (c) orice cerere de măsuri asigurătorii. În cazul în care această dispoziție este considerată ilegală sau inaplicabilă, atunci niciuna dintre părți nu va alege să arbitreze orice Dispută care se încadrează în acea parte a acestei dispoziții considerată ilegală sau inaplicabilă, iar o astfel de Dispută va fi soluționată de o instanță competentă din cadrul instanțelor enumerate mai sus pentru jurisdicție, iar părțile sunt de acord să se supună jurisdicției personale a instanței respective.

15. CORECȚII

Este posibil ca informațiile de pe site să conțină erori tipografice, inexactități sau omisiuni, inclusiv descrieri, prețuri, disponibilitate și diverse alte informații. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informațiile de pe Site în orice moment, fără notificare prealabilă.

16. DISCLAIMER

SITE-UL ESTE FURNIZAT ÎN FUNCȚIE DE STAREA ACTUALĂ ȘI DE DISPONIBILITATE. SUNTEȚI DE ACORD CĂ UTILIZAREA DE CĂTRE DVS. A SITE-ULUI ȘI A SERVICIILOR NOASTRE SE VA FACE PE PROPRIUL DVS. RISC. ÎN CEA MAI MARE MĂSURĂ PERMISĂ DE LEGE, NE DECLINĂM TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, ÎN LEGĂTURĂ CU SITE-UL ȘI CU UTILIZAREA ACESTUIA DE CĂTRE DVS., INCLUSIV, FĂRĂ LIMITARE, GARANȚIILE IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NERESPECTARE A LEGII. NU OFERIM NICIO GARANȚIE SAU DECLARAȚIE CU PRIVIRE LA ACURATEȚEA SAU CARACTERUL COMPLET AL CONȚINUTULUI SITE-ULUI SAU AL CONȚINUTULUI ORICĂROR SITE-URI WEB LEGATE DE SITE ȘI NU NE VOM ASUMA NICIO RĂSPUNDERE SAU RESPONSABILITATE PENTRU (1) ERORI, GREȘELI SAU INEXACTITĂȚI ALE CONȚINUTULUI ȘI MATERIALELOR, (2) VĂTĂMĂRI CORPORALE SAU DAUNE MATERIALE, DE ORICE NATURĂ, CARE REZULTĂ DIN ACCESUL DVS. LA ȘI UTILIZAREA SITE-ULUI, (3) ORICE ACCES NEAUTORIZAT SAU UTILIZARE NEAUTORIZATĂ A SERVERELOR NOASTRE SECURIZATE ȘI/SAU A ORICĂROR ȘI TUTUROR INFORMAȚIILOR PERSONALE ȘI/SAU FINANCIARE STOCATE ÎN ACESTEA, (4) ORICE ÎNTRERUPERE SAU ÎNCETARE A TRANSMITERII CĂTRE SAU DE PE SITE, (5) ORICE BUG-URI, VIRUȘI, CAI TROIENI SAU ALTELE ASEMENEA CARE POT FI TRANSMISE CĂTRE SAU PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI DE CĂTRE O TERȚĂ PARTE ȘI/SAU (6) ORICE ERORI SAU OMISIUNI ÎN ORICE CONȚINUT ȘI MATERIALE SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU DAUNE DE ORICE FEL SURVENITE CA URMARE A UTILIZĂRII ORICĂRUI CONȚINUT POSTAT, TRANSMIS SAU PUS LA DISPOZIȚIE ÎN ALT MOD PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI. NU GARANTĂM, NU APROBĂM, NU GARANTĂM ȘI NU NE ASUMĂM RESPONSABILITATEA PENTRU NICIUN PRODUS SAU SERVICIU PROMOVAT SAU OFERIT DE O TERȚĂ PARTE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI, AL ORICĂRUI SITE WEB CU HYPERLINK-URI SAU AL ORICĂRUI SITE WEB SAU APLICAȚIE MOBILĂ PREZENTATĂ ÎN ORICE BANNER SAU ALTĂ PUBLICITATE, ȘI NU VOM FI PARTE SAU NU VOM FI ÎN NICIUN FEL RESPONSABILI PENTRU MONITORIZAREA ORICĂREI TRANZACȚII ÎNTRE DUMNEAVOASTRĂ ȘI ORICE FURNIZOR TERȚ DE PRODUSE SAU SERVICII. CA ȘI ÎN CAZUL ACHIZIȚIONĂRII UNUI PRODUS SAU SERVICIU PRIN ORICE MIJLOC SAU ÎN ORICE MEDIU, TREBUIE SĂ VĂ FOLOSIȚI JUDECATA ȘI SĂ FIȚI PRUDENT ACOLO UNDE ESTE CAZUL.

17. LIMITĂRI DE RĂSPUNDERE

ÎN NICIUN CAZ NOI SAU DIRECTORII, ANGAJAȚII SAU AGENȚII NOȘTRI NU VOM FI RĂSPUNZĂTORI FAȚĂ DE DVS. SAU FAȚĂ DE O TERȚĂ PARTE PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, INDIRECTE, CONSECVENTE, EXEMPLARE, ACCIDENTALE, SPECIALE SAU PUNITIVE, INCLUSIV PIERDERI DE PROFIT, PIERDERI DE VENITURI, PIERDERI DE DATE SAU ALTE DAUNE REZULTATE DIN UTILIZAREA DE CĂTRE DVS. A SITE-ULUI, CHIAR DACĂ AM FOST INFORMAȚI DE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE. ÎN POFIDA ORICĂRUI LUCRU CONTRAR CONȚINUT ÎN PREZENTUL DOCUMENT, RĂSPUNDEREA NOASTRĂ FAȚĂ DE DVS. PENTRU ORICE CAUZĂ ȘI INDIFERENT DE FORMA ACȚIUNII, VA FI LIMITATĂ ÎN ORICE MOMENT LA SUMA PLĂTITĂ DE DVS. CĂTRE NOI, DACĂ ESTE CAZUL. ANUMITE LEGI ALE STATELOR AMERICANE ȘI LEGI INTERNAȚIONALE NU PERMIT LIMITĂRI ALE GARANȚIILOR IMPLICITE SAU EXCLUDEREA SAU LIMITAREA ANUMITOR DAUNE. ÎN CAZUL ÎN CARE ACESTE LEGI VI SE APLICĂ, ESTE POSIBIL CA UNELE SAU TOATE EXONERĂRILE DE RĂSPUNDERE SAU LIMITĂRILE DE MAI SUS SĂ NU VI SE APLICE, IAR DUMNEAVOASTRĂ SĂ AVEȚI DREPTURI SUPLIMENTARE.

18. DESPĂGUBIRE

Sunteți de acord să ne apărați, să ne despăgubiți și să ne exonerați de răspundere, inclusiv pe noi, inclusiv filialele și afiliații noștri, precum și pe toți funcționarii, agenții, partenerii și angajații noștri, de orice pierdere, daună, răspundere, reclamație sau cerere, inclusiv onorariile și cheltuielile rezonabile ale avocaților, făcute de orice terță parte din cauza sau ca urmare a: (1) utilizării Site-ului; (2) încălcării acestor Termeni de utilizare; (3) oricărei încălcări a declarațiilor și garanțiilor dumneavoastră prevăzute în acești Termeni de utilizare; (4) încălcării de către dumneavoastră a drepturilor unei terțe părți, inclusiv, dar fără a se limita la drepturile de proprietate intelectuală; sau (5) oricărui act dăunător față de orice alt utilizator al Site-ului cu care v-ați conectat prin intermediul Site-ului. Fără a aduce atingere celor de mai sus, ne rezervăm dreptul, pe cheltuiala dvs., de a ne asuma apărarea și controlul exclusiv al oricărei probleme pentru care vi se cere să ne despăgubiți, iar dvs. sunteți de acord să cooperați, pe cheltuiala dvs., cu apărarea noastră în cazul unor astfel de reclamații. Vom depune eforturi rezonabile pentru a vă notifica cu privire la orice astfel de reclamație, acțiune sau procedură care face obiectul acestei despăgubiri, imediat ce luăm cunoștință de aceasta.

19. DATE UTILIZATOR

Vom păstra anumite date pe care le transmiteți pe site în scopul gestionării performanței site-ului, precum și date referitoare la utilizarea site-ului de către dumneavoastră. Deși efectuăm în mod regulat copii de rezervă de rutină ale datelor, sunteți singurul responsabil pentru toate datele pe care le transmiteți sau care se referă la orice activitate pe care ați întreprins-o folosind Site-ul. Sunteți de acord că nu vom avea nicio răspundere față de dvs. pentru orice pierdere sau deteriorare a unor astfel de date, iar dvs. renunțați prin prezenta la orice drept de acțiune împotriva noastră care decurge din orice pierdere sau deteriorare a unor astfel de date.

20. COMUNICAȚII, TRANZACȚII ȘI SEMNĂTURI ELECTRONICE

Vizitarea Site-ului, trimiterea de e-mailuri și completarea formularelor online constituie comunicări electronice. Sunteți de acord să primiți comunicări electronice și sunteți de acord că toate acordurile, notificările, dezvăluirile și alte comunicări pe care vi le furnizăm în format electronic, prin e-mail și pe Site, îndeplinesc orice cerință legală ca o astfel de comunicare să fie în scris. SUNTEȚI DE ACORD PRIN PREZENTA CU UTILIZAREA SEMNĂTURILOR ELECTRONICE, A CONTRACTELOR, A COMENZILOR ȘI A ALTOR ÎNREGISTRĂRI, PRECUM ȘI CU LIVRAREA ELECTRONICĂ A NOTIFICĂRILOR, A POLITICILOR ȘI A ÎNREGISTRĂRILOR TRANZACȚIILOR INIȚIATE SAU FINALIZATE DE CĂTRE NOI SAU PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI. Prin prezenta, renunțați la orice drepturi sau cerințe în temeiul oricăror statute, regulamente, norme, ordonanțe sau alte legi din orice jurisdicție care necesită o semnătură originală sau livrarea sau păstrarea de înregistrări neelectronice, sau la plăți sau la acordarea de credite prin orice alt mijloc decât cel electronic.

21. UTILIZATORII ȘI REZIDENȚII DIN CALIFORNIA

În cazul în care orice plângere împotriva noastră nu este rezolvată în mod satisfăcător, puteți contacta Unitatea de asistență pentru plângeri a Diviziei de servicii pentru consumatori din cadrul Departamentului pentru protecția consumatorilor din California, în scris la adresa 1625 North Market Blvd., Suite N 112, Sacramento, California 95834 sau prin telefon la (800) 952-5210 sau (916) 445-1254.

22. DIVERSE

Acești Termeni de utilizare și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe site sau în legătură cu site-ul constituie întregul acord și înțelegere între dumneavoastră și noi. Neexercitarea sau neaplicarea de către noi a oricărui drept sau prevedere din acești Termeni de utilizare nu va funcționa ca o renunțare la un astfel de drept sau prevedere. Acești Termeni de utilizare funcționează în cea mai mare măsură permisă de lege. Putem ceda oricând unul sau toate drepturile și obligațiile noastre altora. Nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru nicio pierdere, daună, întârziere sau incapacitate de a acționa cauzată de orice cauză care nu se află sub controlul nostru rezonabil. În cazul în care orice prevedere sau parte a unei prevederi din acești Termeni de utilizare este considerată ilegală, nulă sau inaplicabilă, acea prevedere sau parte a prevederii este considerată separabilă din acești Termeni de utilizare și nu afectează validitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi. Nu există nicio relație de asociere în participație, parteneriat, angajare sau agenție creată între dumneavoastră și noi ca urmare a acestor Termeni de utilizare sau a utilizării Site-ului. Sunteți de acord că acești Termeni de utilizare nu vor fi interpretați împotriva noastră în virtutea faptului că i-am redactat. Prin prezenta, renunțați la toate apărările pe care le puteți avea pe baza formei electronice a acestor Termeni de utilizare și a lipsei de semnare de către părțile implicate în executarea acestor Termeni de utilizare.

23. CONTACT

Pentru a rezolva o plângere referitoare la site sau pentru a primi informații suplimentare privind utilizarea site-ului, vă rugăm să ne contactați la:

Laura Vlaicu

Telefon: (+40)720063345

change@lauravlaicu.com


[ultimate_gdpr_terms_accept]